WANNEER

De Leuvense Festivalavond over Duurzaam Leven is een spin-off van het Festival van de Gelijkheid en gaat door op donderdag 18 mei 2017. 


WAAR

We palmen een groot deel van het STUK Kunstencentrum in. De Festivalbabbels gaan door in het Auditorium, de panelgesprekken in de Soetezaal en het afsluitende optreden in de Labozaal. In Cinemazed kan je terecht voor twee documentaires.

Napraten kan op aan de Festivaltoog op de binnenplaats. En voor de plakkers: om 22u start een STUK draait door in het STUKcaf√©.

STUK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We willen je dan ook warm maken om gebruik te maken van trein, bus, tram om onze Festivalavond te bezoeken. 


Kom je met de trein? 
Stap de Bondgenotenlaan door, richting centrum. Je komt op de Grote Markt. Aan je linkerkant zie je het Leuvense stadhuis. Het stadhuis ligt op de hoek van de Grote Markt en de Naamsestraat. Sla dus onmiddellijk nà het stadhuis linksaf. Je bent nu in de Naamsestraat. STUK bevindt zich op nummer 96, aan je rechterkant.

Kom je met de fiets?
STUK juicht fietsen toe (en het Festival van de Gelijkheid uiteraard ook)! Er is een kleine fietsenparking vlak bij de ingang van STUK, een grote parking langs de achterkant van STUK (aan de Schapenstraat) en ook verder in de Naamsestraat kan je je fiets stallen. Hou het voetpad en de dienstdoorgangen wel altijd vrij.


TICKETS 

Alle festivalbabbels, panelgesprekken en documentaires… op het Festival van de Gelijkheid zijn GRATIS toegankelijk.
Inschrijven is wel verplicht. Dat kan je bij de aparte programma-onderdelen.

Het afsluitende optreden van Marble Sounds is wel betalend (10 euro vvk).
Tickets kopen kan je via deze link.